Funktionsmedicinskt center

Artiklar

SENASTE ARTIKLARNA

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på telegram
tick crawling on vial with sign lyme disease

Borrelia, antibiotika & mikroflora

Det finns olika grupper av antibiotika som har olika biverkningar. Allt från förhöjd risk att utveckla cancer till immunstörningar, högre risk för nya infektioner, förvärring av infektioner man redan har, psykiatriska syndrom, nervskador och avslitna senor.

I denna artikeln visar jag hur den officiella ståndpunkten att en kort antibiotikakur läker ut borrelia saknar stöd, visar hur långa antibiotikakurer inte fungerar och tittar på antibiotikans störande effekter på den reglerande mikrofloran.

Läs mer »
therapist muscle testing with autonomic response testing (A.R.T)

Autonomic response testing (A.R.T)

Kärnan i vårt arbete är autonomic response testing (A.R.T) som utvecklats av Dr. Klinghardt, MD, PhD. Det kan likna tillämpad kinesiologi vid första anblick men är långt mycket mer sofistikerat och har mycket bättre träffsäkerhet.

Läs mer »
article main picture

Håller narrativet för granskning?

Desinformationen kring COVID är omfattande och censuren av samtalet är genomgående. Oberoende experter blir tystade och nonchalerade på de flesta plattformar och ett narrativ utan vetenskaplig grund och logiskt tänkande dominerar totalt i mainstream. Vad är sant egentligen? Var står vetenskapen någonstans? Var ligger bristerna i det rådande narrativet?

Läs mer »
Guthealth

Naturlig behandling av matsmältningsproblem

Nästan en av sex i västerländska länder lider av IBS. Det är en av de vanligaste anledningarna till läkarbesök och ändå har sjukvården mycket dålig förståelse för problemet och mycket dåliga verktyg för att hantera situationen. Man diagnostiseras med IBS efter att alla kända sjukdomar i matsmältningssystemet har kunnat avfärdas och innebär kort och gott att de inte vet vad som orsakar symtomen.

Läs mer »

Dela på sociala medier

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
Linkedin
Dela på telegram
telegram
Dela på email
mail
Dela på print
Print
Henrik Karström

Henrik Karström

Henrik är specialiserad i naturlig behandling vid kronisk sjukdom, optimering av hälsa, välmående och fitness. Henrik arbetar med kost-och näringsterapi, örtmedicin/fytoterapi, sann detox, personlig träning, manuell medicin och är även utbildad i A.R.T.™ (Autonomic Response Testing) på Klinghardt Institute. Med bred förståelse för psykologi och spiritualitet har Henrik en sann holistisk syn på hälsa och välmående med kraftfulla metoder för att hjälpa dig återställa eller bibehålla optimal hälsa och uppnå din fulla potential.

LÄS MER OM
prenumerera på vårt nyhetsbrev
nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra artiklar, nyheter och rabatter!
prenumerera på vårt nyhetsbrev
nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra artiklar, nyheter och rabatter!