livsstilsförändringar

Viktiga livsstilsförändringar för att optimera din hälsa

Viktiga livsstilsförändringar för att optimera din hälsa

Det är den första tiden som kan kännas som en stor omställning. Många gamla vanor måste bytas mot nya nyttigare. Nya hyllor ska utforskas i affären, ovana sätt att laga mat eller baka på ska upptäckas, kanske en titt runt omkring där man bor efter kött och ägg som tagits fram på bästa sätt. När du har hittat dina nya basvaror och de nya rätterna blivit dina vanliga är allt tillbaka som vanligt och din hälsa kommer tacka dig för förändringen.

Hela din omställning behöver inte vara gjord tills imorgon. Se arbetet med din hälsa som en livslång process och lägg märke till hur din upplevelse av kroppen förändras över tid. Börja bli medveten om hur din kropp känns när du äter olika saker. Den berättar vad den vill ha och vad den helst vill vara utan. Det är inte så krångligt som det kan verka att äta hälsosamt. Om du lyssnar på din kropp och följer de allmänna rekommendationerna vi ger här har du kommit en lång bit på vägen.

Det vi gör är inte bara passande för människor med kända hälsoproblem utan även för de som vill förbättra sin upplevelse av livet, höja sin energi, förbättra mental klarhet och minska risken för att utveckla sjukdomar i framtiden. Vi hjälper också idrottare på alla nivåer med optimering av diet, förbättra återhämtning och höja prestationsförmågan.

För många kan det kännas som om något saknas i början när man bakar utan socker och äter middag utan potatis, eller pasta. Men var lugn, din smakupplevelse kommer att ändras väldigt snabbt när du ställer om din kost och du kommer börja finna njutning i nya smaker.

lär dig mer

Viktiga livsstilsförändringar för att optimera din hälsa

Här har vi samlat information om de viktigaste livsstilsförändringarna att göra om man vill optimera sin hälsa. 


Läs mer

Kostrekommendationer

En bra kost är en nödvändighet. Här går vi igenom det man behöver veta för att optimera sin diet.


Läs mer

Ljus & Dygnsrytm

Här går vi igenom saker i vår moderna värld som kan störa dygnsrytmen samt ger tips på hur du kan skydda dig.


Läs mer

EMF

Att minska sin exponering för EMF är viktigt ifall man vill optimera sin hälsa. Här går vi igenom hur du kan skydda dig.


Läs mer

Avgifta ditt liv

Vi kan inte undvika dem helt men vi kan minska vår exponering kraftigt. Här går vi igenom vad du behöver veta.


Läs mer

Fysisk aktivitet

Man kan komma i riktigt bra form med bara två timmars träning i veckan. Här visar vi hur du ska göra.


Läs mer

Meditation & Självinsikt

Det psykologiska och känslomässiga läkandet är minst lika viktigt som det fysiska.

Boka tid hos oss på bokadirekt