Hur vi arbetar

så går det till när man kommer till oss

det första man gör...

… är att fylla i ett formulär hemma i lugn och ro som vi använder för en initial bedömning av din situation och för att sätta oss in i eventuell medicinering och diagnoser som vi inte känner till sedan tidigare. Vi börjar sedan vårt första möte med ett samtal där du får berätta fritt och där vi ställer frågor för att få en klarare bild av ditt fall.

Vi använder oss sedan av manuella muskeltester...

… för att utvärdera på ett djupare plan vad som pågår i kroppen. Med detta systemet kan vi på ett snabbt sätt och utan extra kostnader utvärdera våra klienter på ett mycket träffsäkert sätt. Vi använder systemet för att utveckla ett individanpassat diet- och tillskottsprogram och för att utvärdera vilka system i kroppen som inte fungerar optimalt samt vad som stör dem. Vi tittar efter toxiner av olika slag där metaller som kvicksilver, aluminium och bly är vanliga bovar. Vi tittar även efter organiska toxiner som bekämpningsmedel och vi hittar dolda infektioner i form av bakterier, virus, fungi och parasiter som ställer till det. Vi tittar också på eventuella psykologiska, känslomässiga och spirituella blockeringar som i vissa fall kan stå i vägen för kroppens förmåga att läka.

vi behandlar alltså inte sjukdomar i sig...

… utan arbetar med att söka efter vad som stör kroppen och använder sedan evidensbaserade behandlingar för att flytta på det hindret. Våra kroppar har en naturlig självläkande förmåga och målet är att hitta och eliminera de hinder som stör den processen.

1

Boka tid & Hälsoformulär

Vi har på sidan Behandlingar listat olika områden vi arbetar och kan hjälpa våra klienter med.

Du kan enkelt boka en konsultation online via boka knappen på vår sida. Den kommer leda dig till vår bokningssida på bokadirekt.se. Du kan även kontakta oss via vårt formulär på sidan kontakt ifall du har några frågor eller funderingar.

Efter du har bokat en konsultation kommer du få ett bekräftelsemail från oss via bokadirekt.se. I mailet finns en länk till vårt hälsoformulär. Formuläret använder vi som en initial bedömning av din situation där vi sätter oss in i eventuell medicinering och diagnoser.

Ta god tid på dig att fylla i formuläret och skicka in det senast 2 dagar innan din konsultation.

2

hur första besöket går till

Vi börjar vårt första möte med ett samtal där du får berätta fritt och där vi ställer frågor för att få en klarare bild av ditt fall. 

Vi använder oss sedan av manuella muskeltester för att utvärdera på ett djupare plan vad som pågår i kroppen. Med detta systemet kan vi på ett snabbt sätt och utan extra kostnader utvärdera våra klienter på ett mycket träffsäkert sätt.

Baserat på vad vi kommer fram till via undersökningen skräddarsyr vi en handlingsplan. Handlingsplanen kan innehålla olika kost- och livsstilsförändringar, örtpreparat, kosttillskott eller homeopatiska medel. 

Har du problem i rörelseapparaten kan även ett individanpassat träningsprogram ingå. Vi anpassar alltid handlingsplanen efter vad du känner är rimligt att genomföra både praktiskt och ekonomiskt.

3

Återbesök och uppföljning

Vanligtvis brukar den andra konsultationen infalla inom 4-8 veckor, men kan variera från person till person beroende på vad vi kommit fram till under det första besöket. 

Vi utvärderar vad som hänt sedan första besöket och följer upp klientens mående. Vi gör sedan återuppföljningstester för att se om handlingsplanen behöver justeras eller om klienten vill belysa andra symtom. 

Vi vill betona att varje klient måste ta eget ansvar för sin hälsa och att vår roll är att ge vägledning, stöd och kunskap för att ge dig som klient en djupare förståelse för hur din kropp fungerar och ge dig rätt verktyg för din individuella hälsoresa. Hur lång tid det kan ta för någon att återställa optimal hälsa varierar beroende på hur komplexa problem man har och hur länge man har haft symtomen

Läs mer om...

områden vi arbetar med

våra priser